FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Alleen toegang tot clubgebouw op de ZATERDAGEN

De door de overheid opgelegde beperkingen hebben vergaande gevolgen voor sportclubs, opnieuw moeten clubs een haast onmogelijke uitdaging aangaan.

FC VVC Nieuw-Vennep

Afgelopen zaterdag is iedereen die op ons complex kwam, gecontroleerd op het kunnen tonen van een QR-code. Alleen dan mocht men naar de kantine, toilet of kleedkamers. Voor een gastvrije voetbalclub een ongekende maatregel. Bovendien ook een maatregel die wat kost, een beveiliger een hele dag bij de ingang kost niet niks. Toch hebben wij gemeend om op de eerste zaterdag van deze nieuwe regel, met een beveiliger aan de deur een duidelijk signaal af te geven aan iedereen die ons complex bezoekt. Dus op ZATERDAG zijn is het CLUBGEBOUW gewoon OPEN en zijn de KANTINE/KLEEDAKMERS/TOILET toegankelijk met het vertonen van de QR-code. 

CLUBGEBOUW GESLOTEN VAN ZONDAG T/M VRIJDAG

Ook de trainingsavonden worden door deze maatregel getroffen: ook hier geldt namelijk de regel dat een persoon van 18 jaar en ouder een QR-code moet kunnen tonen. Omdat wij op weekdagen geen beveiliger bij de deur willen en kunnen zetten, hebben wij besloten dat het gebouw gesloten zal zijn op doordeweekse dagen. Dat betekent dat alle teams omgekleed naar de training moeten komen en geen gebruik kunnen maken van de kleedkamers en douches. Alleen het toilet achterin is te gebruiken. Uiteraard betreuren wij dat wij alleen op deze wijze uitvoer kunnen geven aan de door de overheid opgelegde richtlijnen.

Wij staan open voor elke suggestie die ertoe kan leiden dat het complex wel open zou kunnen, bijvoorbeeld doordat vrijwilligers zich aanbieden om 'serieus' tijdens trainingsavonden de QR-codes te controleren.

Wij hopen op ieders begrip en rekenen op jullie medewerking, alleen samen kunnen wij dit voor elkaar krijgen!

Rob de Kleijn
FC VVC voorzitter

FC VVC Nieuw-Vennep