Hoofdsponsor :: Loon op

HappyKids Kinderopvang

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Borussia Mönchengladbach (U9) en FC Utrecht (U10) winnaars van het FC VVC/HappyKids BVO toernooi 2022

Onder ideale omstandigheden werd zondag 1 mei 2022 aan de Montreallaan in Nieuw Vennep gestreden door jeugdteams uit de U9 en U10 leeftijdscategorie.

FCVVC HAPPYKIDS BVO TOERNOOI 2022

Profclubs uit Nederland, België en Duitsland gaven acte de préséance. Sterren van de toekomst, en dat bleek wat een jong talent hebben wij mogen bewonderen bij FC VVC. Maar ook de jongens van FC VVC en UFA (voetbalschool met jongens uit Nieuw Vennep en omstreken) hebben uitstekend gepresteerd en zich van hun beste kan laten zien.

Eerst werden de poulewedstrijden afgewerkt voor plaatsing van de kruisfinales. Bij de U9 leverde dat uiteindelijk een fantastische finales op tussen Borussia Mönchengladbach en FC Utrecht. Het was lang een boeiend duel waarbij het spel over en weer golfde. Toch waren het onze Duitse vrienden die vooral door een fysiek overwicht toch ruim de finale wisten te winnen. In de strijd om de derde plaats was het OH Leuven uit België dat tegen Excelsior Rotterdam beslag wisten te leggen op de derde plaats.

In de U10 poule werden ook eerst de poulefases afgewerkt waarbij de kruisfinales konden worden gevormd. De grote finale werd gespeeld door FC Utrecht en UFA. Onze gasten uit Utrecht waren een maatje te groot voor de moegestreden formatie van UFA. De strijd om het brons tussen FC Volendam en de Graafschap vormde een zeer spannende strijd, waarbij uiteindelijk een strafschoppenserie uitkomst moest geven. De mannen uit het “palingdorp” namen deze iets beter dan de Graafschap waardoor zij derde werden bij de U10.

Alvorens de prijzen werden uitgereikt werden eerst de beste speler en keeper bij zowel de U9 en U10 naar voren geroepen bij de U9. Beste speler werd Amir van FC Utrecht en beste keeper werd Paul van Borussia Mönchengladbach. Zo ook bij de U10 waar Beste speler een prooi werd voor de aanvoerder van FC Urecht en Beste keeper Bobby kattenberg van UFA.

Graag willen wij alle toernooi-sponsoren HappyKids Kinderopvang, Multivos/Clubkledingwinkel en JUMBO Van Vliet bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie evenement.

HappyKids Kinderopvang

Multivos/Clubkledingwinkel.nl

Jumbo Van Vliet

Bekijk hier de foto's van Martin van Oostveen voor meer foto's ga naar zijn website https://www.mvofotografie.nl/voetbal/

Toernooi Kalender 2022

KNVB Spelregelbewijs 2022

SPORTING LEIDEN 1 - FC VVC 1 : : Sponsor Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden