Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

GROTE CLUBACTIE duurt nog tot half NOVEMBER

Alle informatie over LOTEN KOPEN en inleveren van boekjes vind je hieronder

Steun de Grote Club Actie FCVVC

INLEVEREN GROTE CLUBACTIE VERKOOPBOEKJES
Ben je klaar met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie? Lever je verkoopboekje dan in. Vraag jouw coach of hij het verkoopboekje wil inleveren bij het wedstrijdsecretariaat. Daar staat namelijk “onze” schatkist.
Lever je liever zelf je boekje in? Doe hem dan in de brievenbus bij de voordeur. Wij zorgen er dagelijks voor dat de brievenbus geleegd wordt.

OPROEP
Er zijn teams (t/m O-12) die de verkoopboekjes nog niet opgehaald hebben. Loten verkopen kan nog steeds. De verkoop loopt tot half november!
Loten verkopen kan ook online. Elk verkoopboekje is voorzien van een QR code die de koper kan scannen. Elk jeugdlid kan ook een eigen online verkooppagina maken, meer informatie staat op de achterzijde van het verkoopboekje.
Er is ook een club link beschikbaar: https://clubactie.nl/lot/fc-vennepse-voetbal-combinatie/412545

Speciaal voor de oudere jeugdleden en senioren is er de oproep om met het team een Superlot te kopen. De formulieren hiervoor liggen in het wedstrijdsecretariaat. Een Superlot kopen kan met de QR code die op het Superlot staat of via het verkoopformulier met een eenmalige machtiging of contante betaling in de kantine (hiervoor kan een afspraak gemaakt worden).
Voor online kopen is de volgende link beschikbaar: https://clubactie.nl/superlotkopen/fc-vennepse-voetbal-combinatie/412545

BEDANKT
Welk jeugdteam koopt in navolging van de MO17-1 een Superlot? Het meidenteam heeft via de online verkooplink een Superlot gekocht. Bedankt! Als bedankje ontvangt het team binnenkort de VVC betaalpas met een tegoed van € 40,00.

Na het Veteranen 35+1 team heeft ook het team van VVC1 via de online verkooplink een Superlot gekocht. Jullie ook bedankt! En natuurlijk ook voor jullie binnenkort een tegoed van € 40,00 op jullie VVC betaalpas.

Laten we samen voor een mooi resultaat zorgen!
Ryan en Astrid

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

RKAVIC 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen