Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Stichting Leergeld Haarlemmermeer

Het nieuwe sportseizoen gaat straks weer van start. Als altijd wil Stichting Leergeld Haarlemmermeer graag gezinnen die het financieel krap hebben helpen met de kosten van de sportcontributies.

Wij hebben belangrijke informatie voor jullie zodat we deze gezinnen samen zo makkelijk mogelijk kunnen helpen en de kinderen onbezorgd kunnen sporten.

Wij werken samen met het Jeugd Fonds Sport en Cultuur. Stichting Leergeld is veruit de grootste intermediair van het JFSC in de gemeente Haarlemmermeer. Ook werken wij voor hun Kindpakket nauw samen met de gemeente Haarlemmermeer. Door deze samenwerkingen kunnen we zoveel mogelijk kinderen helpen met deelname aan o.a. sport en cultuur, bijbehorende kleding en accessoires. Maar ook bij sportkampen kunnen wij soms financieel helpen.

  • Veel (zo niet de meeste) clubs in Haarlemmermeer werken met digitale inschrijfformulieren, waarop de ouder kan aangeven of de aanvraag via het JFSC loopt. Zouden jullie hier Stichting Leergeld aan toe kunnen voegen?!
  • Veel gezinnen weten niet van onze bemiddelende rol in hun aanvragen. Zij kennen het JFSC niet, zij weten niet beter dan dat “Leergeld helpt”. Veel van de ouders hebben daarnaast een taalprobleem en snappen de e-mails en formulieren niet goed.

Ouders raken in paniek als zij e-mails ontvangen waarin de incasso wordt aangekondigd, of zij negeren deze mails, omdat ze denken dat Leergeld alles al geregeld heeft. Dat zorgt voor verwarring, frustratie, betalingsproblemen, maar ook extra gedoe voor jullie club en ons.

Met de aparte vermelding van Leergeld voorkomen we hopelijk een hoop problemen met incasso’s via Club Collect.

Mochten je hierover of over andere Leergeldzaken nog vragen hebben, gaan dan naar de website van meerleergeld https://meerleergeld.nl voor alle informatie

FC VVC 1 - DVSU 1 :: Loon op Zand Nacompetitie 2023

SPONSORS SEIZOEN 2022 - 2023

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

Jaarplanning 2022-2023

KNVB Spelregelbewijs 2022

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema 2022-2023

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden