Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Topclubs komen opnieuw naar VVC

Net als de afgelopen 3 jaar zal er ook dit jaar bij de opening van het seizoen weer een internationaal jeugdtoernooi bij VVC plaatsvinden in samenwerking met UFA.

Slask Wroclaw winnaar 2018

Net als vorig jaar zal het ook dit jaar voor de leeftijdscategorie JO10 zijn. Er is weer veel tijd en energie gestoken in dit mooie toernooi, dat inmiddels een traditie begint te worden als seizoensopening. En met een daverend resultaat, dat op zondag 25 augustus op het complex van FC VVC te zien zal zijn.

Deelname uit Nederland komt van topclub PSV, het om zijn uitstekende jeugdopleiding bekend staande Sparta, FC Utrecht (de verliezend finalist van vorig jaar) en ADO Den Haag uit Nederland.

Uit België komen AA Gent en STVV (St. Truiden VV)) en dit jaar hebben we ook deelnemers uit Duitsland weten vast te leggen, nl. Fortuna Düsseldorf en 1. FC Köln.

Verder zijn we heel blij dat we ook Slask Wroclaw weer als deelnemer mogen begroeten. Zij komen hun titel van vorig jaar verdedigen.

Tenslotte is het op het laatste moment nog gelukt om een club uit Engeland te strikken, nl. een jeugdteam van het komend seizoen in de Championship (2e Engelse niveau) uitkomende Luton Town.

Het deelnemersveld wordt vanuit de betaald voetbal organisaties gecompleteerd met jeugdteams van de bekende Nederlandse clubs Roda JC, Excelsior, De Graafschap en Fortuna Sittard.

Net als de afgelopen jaren weer een prachtig deelnemersveld voor dit topsport evenement in Nieuw-Vennep. Ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door een aantal geweldige sponsoren, nl.:

  • Griekspoor (topsport in civiele techniek), bekend in Nieuw-Vennep en verre omstreken
  • Kroon Parket (de bekroning van uw woning), speciaalzaak voor duurzame vloeren
  • Meer-Fietsen (een fiets voor iedereen!), gevestigd in de Venneperhof
  • Du Prie Bouw & Ontwikkeling uit Leiden
  • Noordman Hout, groothandel in hout- en bouwproducten
  • Betterday (een Amsterdams adviesbureau met klanten als Heineken, DNB en De Bijenkorf)

“Wij helpen mensen en teams om beter te presteren en daarom past dit toernooi bij ons. Het is knap van de mensen van VVC en UFA samen voor elkaar krijgen en daar werken we graag aan mee”, aldus Patrick Davidson, één van de oprichters van Betterday.

Champions League 2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden