CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Verslagen Actueel

O19-1 verliest nipt in Haarlem

Zaterdag speelde de O19-1 in Haarlem tegen FC Haarlem-Kennemerland O19-1. Op de heilige grond waar Gullit, Keur en andere voormalige profvoetballers onder het toeziend oog van Barry Hughes schitterden. Echter, onze heren waren zich daar niet echt bewust meer van en de entourage is ook danig veranderd. Van het stadion is nog slechts een tribune over en die was nagenoeg leeg voor de wedstrijd van onze toppers. Met dit heerlijke zonnetje zochten de toeschouwers een lekker plekje in de zon.

FC VVC JO19-1

Lees meer...

Woensdag bij Ajax en de goal van Joost

FCVVC AJAX Toekomst

Vorige week woensdag waren we met de O9-2 op de Toekomst om onze wedstrijden te spelen tegen de O8 van Ajax. We besloten om wat eerder aanwezig te zijn bij Ajax en dat was maar goed ook. De spelers van het grote Ajax stonden op het punt om naar huis in hun grote bolides. En zo vlogen de kleine mannetjes en kleine dametje met in hun kielzog de ouders van Siem de Jong naar van de Beek. Van Dolberg naar Onana en van Kluivert naar Lamprou. De hoofden van de kleine mannetjes en kleine dametje werden van de opwinding steeds roder en die van de ouders ook. Iedereen genoot er enorm van.

Lees meer...

O10-3: Veel voetbalvreugde op zonnige zaterdag

FC VVC O10-3  - Hillegom O10-3   Uitslag: 5-0 (2-0)

“Als ik jullie zo met elkaar bezig zie, dan gaat het helemaal niets worden vandaag” zei coach Mischa vlak voor de wedstrijd. De één had een steekje hier, de ander had een pijntje daar. Sommige spelers hadden al een beetje last van hooikoorts. En tijdens de warming up werd op het minst of geringste op elkaar gezeurd.

Lees meer...