Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - Verslagen Actueel

010-3 herboren uit de winterstop

De laatste keer dat jullie wat van team O10-3 hebben gehoord stonden we er niet goed voor. Voor de winterstop werden vrij veel wedstrijden (dik) verloren. Misschien waren we te hoog ingedeeld, misschien hadden we pech. Maar wat zeker regelmatig terugkeerde was dat het team moeilijk kon herstellen van tegenslag in een wedstrijd. Stefan de trainer/coach gaf gelukkig de moed niet op en zorgde er elke week weer voor dat er, in ieder geval bij aanvang van de wedstrijd, een gemotiveerd en strijdlustig team stond.... totdat het eerste tegendoelpunt viel... maar nu is dat allemaal verleden tijd.

Lees meer...

Het jongste talententeam O8-5 komt op stoom

Sinds de winterstop is er een nieuw team van talenten uit de Champions League en diverse O8 teams samengesteld. Zo worden deze jongens alvast voorbereid op het spelen op een kwart veld en door de hogere weerstand is het de verwachting dat ze zich beter en sneller zullen ontwikkelen. We zijn nu een paar weken op weg. De hoogste tijd dus om het team aan jullie voor te stellen.

FCVVC JO8 5

Lees meer...

JO 12-1 boekt mooie overwinning in de hoofdklasse

Bloemendaal JO12-1 vs VVC JO 12-1 (2-3)

Na vorige week onze eerste wedstrijd verloren te hebben tegen RKDS met 0-2 gingen we vandaag op bezoek bij Bloemendaal. Het zou een moeilijke wedstrijd kunnen gaan worden aangezien Bloemendaal kampioen is geworden in hun vorige competitie. Hier hadden ze ook een doelsaldo van 57 doelpunten weten te behalen, dat betekent dus dat ze makkelijk tot scoren komen, maar aan de andere kant hadden ze ook 30 doelpunten tegen gekregen dus moest het voor ons ook weer mogelijk zijn om tegen dit team te kunnen scoren.

Lees meer...

FC VVC 1 - IJMUIDEN 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

Toernooi Kalender 2019

Lid worden FC VVC

Redactie FC VVC