CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Verslagen Actueel

VVC O10-Mixteam wint O11- ARC-Heitinga Toernooi

Door een samenloop van omstandigheden kwam er een plek vrij voor een O11 of O10 team om deel te mogen nemen aan het prestigieuze pupillentoernooi van ARC, het zogenoemde ARC-Heitinga Toernooi. De wedstrijden werden vrijdag 11 mei gespeeld. Een week daarvoor kreeg VVC het verzoek om een team te sturen. Ondanks de meivakantie was binnen een uur een team van 8 spelers geformeerd. 4 spelers van de O10-2 (Björn, Jari, Michiel en Milan) en 4 spelers van de O10-3 (Adam, Binc, Quinn en Quinten) konden en wilden graag meedoen aan dit toernooi.

FC VVC O10 + O11

Lees meer...

O9-2 De acties van Jesper Olsen en Philip-Meas

Zaterdag na onze wedstijd tegen Hoofddorp plof ik nog iets wat katerig thuis op de bank. Nee, de kater is niet van onze wedstrijd. Die was top. Het zijn de iets te vele kleine biertjes die tijdens Koningsdag naar binnen zijn gewerkt. Ik pak de IPad en tik op het icoontje van YouTube. Ik denk even aan René van der Gijp die van die Cruijff, Bergkamp, Zidane, Ronaldinho avondjes heeft. De hele avond zit hij dan beelden van deze fantastische voetballers te kijken op YouTube. Ik tik nu zelf de letters J E S P E R O L S E N in.

FC VVC JO9-2

Lees meer...

O19-1 verliest nipt in Haarlem

Zaterdag speelde de O19-1 in Haarlem tegen FC Haarlem-Kennemerland O19-1. Op de heilige grond waar Gullit, Keur en andere voormalige profvoetballers onder het toeziend oog van Barry Hughes schitterden. Echter, onze heren waren zich daar niet echt bewust meer van en de entourage is ook danig veranderd. Van het stadion is nog slechts een tribune over en die was nagenoeg leeg voor de wedstrijd van onze toppers. Met dit heerlijke zonnetje zochten de toeschouwers een lekker plekje in de zon.

FC VVC JO19-1

Lees meer...