Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - Verslagen Actueel

Tis weer voorbij seizoen 2018-2019 Jongens O10-3

Wat vliegt de tijd toch als je het naar je zin hebt. Dat is een veel gebezigde uitspraak, maar op het moment van schrijven is dat ook het eerste wat me te binnen schiet.

FC VVC JO10-3

Dit is het laatste stukje over het team O10-3 van seizoen 2018/2019. Ik weet nog goed dat het team voor het eerst bij elkaar kwam eind augustus/begin september. Iedereen nog een beetje schuchter, onwennig. Een nieuwe trainer voor de groep, nieuwe en vertrouwde teamgenootjes. Wat zou dit jaar ons brengen?? Nou, heel wat en met name lag de nadruk op voetbalplezier….. Want dat heeft echt de boventoon gevoerd.

Lees meer...

Scoren is nodig!

11 mei 2019: FC VVC MO15-1 tegen Pancratius MO15-2 6-1 (3-1)

Het is zaterdagochtendvroeg en er staat weer een voetbalwedstrijd op het programma voor de meiden van MO15-1 na een heerlijke vakantie. In de app groep wordt al flink geappd door de meiden. Het is een wedstrijd die heel belangrijk is op weg naar een eventueel kampioenschap. Het team staat namelijk op de 2de plaats achter DSOV, met evenveel punten echter met een lager doelsaldo (1 doelpunt minder). De opdracht is dus duidelijk, winnen en dan met zoveel mogelijk doelpunten.

Lees meer...

JO11-1 tegen Zwaluwen Utrecht

FC VVC 11-1 - Zwaluwen Utrecht 11-1 uitslag 8-2 (2-0)

Zaterdag morgen, 6 april, een prima voetbal weertje om een mooi potje voetbal te spelen. Na de laatste paar jaren altijd naar Utrecht te hebben moeten rijden, mochten we vandaag Zwaluwen op ons complex verwelkomen. Helaas was Jayden afwezig vandaag door prive omstandigheden, en zijn plek werd opgevuld door keeper Duco uit de 11-3.

FCVVC Zwaluwen Utrecht

Zwaluwen een stugge, maar goed voetballende ploeg, waar FC VVC het over het algemeen erg moeilijk mee heeft gehad. Hard werkende en goede voetballers in elke linie ,die net als FC VVC jongens heeft lopen die bij BVO's stage lopen. Vandaag misschien de revanche op afgelopen zondag, toen FC VVC het TOP toernooi bij RCL verloor met penalties van... juist ja, Zwaluwen Utrecht.

Lees meer...

HAARLEM KENNEMERLAND 1 - FC VVC 1

Lid worden FC VVC

Redactie FC VVC