Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Sponsoren FC VVC bezoeken Jupiler League wedstrijd FC Volendam tegen Jong Ajax

Op vrijdag 20 april toog een bus vol FC VVC sponsoren naar Volendam voor een wedstrijd om het kampioenschap in de Jupiler League; FC Volendam tegen Jong Ajax.

FC Volendam Jong Ajax 003

Met Klaas ‘Beer’ Schilder van FC Volendam werd een mooi programma opgesteld en dat betekende bij aankomst een geweldige maaltijd om een mooi bodempje te leggen. Om 20.00 uur startte de wedstrijd en de aanwezigen keken vanaf de eretribune toe hoe Jong Ajax aan de betere hand was. Na een 1-0 voorsprong wist FC Volendam nog gelijk te maken, maar uiteindelijk wist Jong Ajax te winnen.

Helaas voor Jong Ajax werden zij door winst van Fortuna Sittard moeten zij nog wachten op het kampioenschap. Na de wedstrijd was het gezellig vertoeven in het Kras-stadion en dronken de aanwezigen nog een paar pilsjes, waar onderwijl Klaas ‘Beer’ een gesigneerde bal overhandigde aan FC VVC en de man of the match interviewde.

Ondanks verwoede pogingen kon FC VVC helaas geen aandenken in de vorm van een stropdas mee nemen richting Nieuw-Vennep. Traditiegetrouw betraden PK en PK het hoofdbveld, net voordat de lichtmasten werden gedoofd, en konden zij in alle rust de nodige penaltys nemen. Hier stopt het verslag, maar na terugkomst in Nieuw-Vennep werden nog enkele etablissementen bezocht.

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant

FC VVC 1 - DEM (RKVV) 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

OnzeClubWinkel 2018

VGV