FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

LevelNext ICT verlengt contract met 3 jaar!

Wij zijn zeer blij wederom een nieuwe driejarige sponsorovereenkomst aan te gaan met LevelNext ICT.

LevelNext ICT

Hans Knibbe van LevelNext ICT loopt al heel wat jaren op het complex van FC VVC en is dus derhalve geen onbekende als ondersteuner van onze vereniging.

ICT wordt voor elk bedrijf steeds belangrijker. Continue beschikbaarheid moet gewaarborgd zijn.ICT oplossingen worden daarentegen steeds complexer. Ook speelt beveiliging en performance een steeds belangrijkere rol. Voor MKB bedrijven is het vaak lastig om door de bomen het bos te zien.

Vaak horen wij vragen: Kan ik naar de Cloud met mijn bedrijf? Wat komt daarbij kijken?

Hoe is het gesteld met mijn applicaties en data? Hoe kan ik de transitie maken? Moet ik niet gewoon mijn ICT op mijn eigen locatie houden? Wie kan dit goed beheren tegen de zo laag mogelijke kosten en de beste kwaliteit? Stuk voor stuk vragen waar u als ondernemer wellicht geen antwoord op heeft.

LevelNext ICT - Hans Knibbe

LevelNext ICT is uw partner bij dit soort vraagstukken. Wij brengen uw volledige ICT infrastructuur in kaart. (Verbindingen, Hardware/Software, Licenties, Telefonie, Lopende contracten). Nadat wij uw ICT in kaart hebben gebracht gaan wij samen met u uw wensen en eisen in kaart brengen. Daarna zijn wij in staat uw volledige ICT te optimaliseren en klaar te maken voor de toekomst.

Dit kan een eenmalig proces zijn maar u kunt ook de volledige verantwoordelijkheid voor uw ICT omgeving aan ons toevertrouwen.

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie