FC VVC - Sponsoring & Sponsorhome

Sponsoren FC VVC bezoeken Jupiler League wedstrijd FC Volendam tegen Jong Ajax

Op vrijdag 20 april toog een bus vol FC VVC sponsoren naar Volendam voor een wedstrijd om het kampioenschap in de Jupiler League; FC Volendam tegen Jong Ajax.

FC Volendam Jong Ajax 003

Met Klaas ‘Beer’ Schilder van FC Volendam werd een mooi programma opgesteld en dat betekende bij aankomst een geweldige maaltijd om een mooi bodempje te leggen. Om 20.00 uur startte de wedstrijd en de aanwezigen keken vanaf de eretribune toe hoe Jong Ajax aan de betere hand was. Na een 1-0 voorsprong wist FC Volendam nog gelijk te maken, maar uiteindelijk wist Jong Ajax te winnen.

Helaas voor Jong Ajax werden zij door winst van Fortuna Sittard moeten zij nog wachten op het kampioenschap. Na de wedstrijd was het gezellig vertoeven in het Kras-stadion en dronken de aanwezigen nog een paar pilsjes, waar onderwijl Klaas ‘Beer’ een gesigneerde bal overhandigde aan FC VVC en de man of the match interviewde.

Ondanks verwoede pogingen kon FC VVC helaas geen aandenken in de vorm van een stropdas mee nemen richting Nieuw-Vennep. Traditiegetrouw betraden PK en PK het hoofdbveld, net voordat de lichtmasten werden gedoofd, en konden zij in alle rust de nodige penaltys nemen. Hier stopt het verslag, maar na terugkomst in Nieuw-Vennep werden nog enkele etablissementen bezocht.

Word Ook Sponsor

Gezocht Gastvrouw Gastheer2020

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie