MEIDEN ME 1 NEMEN AFSCHEID VAN ANDRÉ RAAPHORST

Op 6 juni na afloop van het laatste toernooi van dit jaar, heeft het meidenvoetbalteam  ME 1 afscheid genomen van hun trainer/coach André Raaphorst. Na afloop van het toernooi werd André "ontvoerd" en meegenomen naar de Rustende Jager in Nieuw Vennep. Hier werd hij toegesproken en bedankt door zijn meiden. Naast een bal met de handtekeningen van de speelsters en een dinerbon ontving hij een oorkonde voor beste trainer/coach van zijn speelsters. André heeft de afgelopen 11 jaar veel tijd en energie gestoken in het mede op poten zetten van het meisjesvoetbal binnen FC VVC.

ME1 - Afscheid Andre Raaphorst

Zijn toewijding aan het meisjesvoetbal is groot, veel meiden die nu nog voetballen bij FC VVC zijn getraind en/of gecoacht door André. Hij wordt geroemd voor zijn geduld, zijn grote inzet en het hoog in het vaandel houden van normen en waarden. Door een verschil in opvatting is de verhouding tussen André en VVC onlangs bekoeld geraakt. André de FC VVC meiden gaan je missen!  Bedankt voor alles!

Reünie op het veld van FC VVC

Op het complex van FC VVC was zaterdag voorafgaand aan de reünie een mooie wedstrijd te zien tussen oud-spelers van VV Nieuw-Vennep en van SV SMS. De spelers hebben voorafgaand aan de wedstrijd met elkaar genoten van een prima lunch. Een versterkende biefstuk stond op het menu.

SMS-NIEUW VENNEP

Dit alles naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van FC VVC. Barend van Groenigen en Fred van Domburg hadden teams bij elkaar geroepen en al was het tempo niet meer zo hoog, de wedstrijd was het aankijken waard.

Lees meer: Reünie op het veld van FC VVC

Frans Hoek Sports keepersdag bij FC VVC

Woensdag 25 februari was het dan eindelijk zover. Na maanden van voorbereiding, veel regelen en vele uren steken in het bijhouden van de inschrijvingen, ging op woensdag 25 februari dan toch echt de keepersdag van start. Bijna 170 keepers en keepsters meldden zich tussen 9:00 en 10:00 uur bij de inschrijftafel. Daar kregen ze hun groepsnummers en kleedkamer te horen en konden ze een mooi t-shirt, een flesje water en een sleutelhanger in ontvangst nemen.

Frans Hoek Keepersdag 2015

Om 10.00 uur nam de organisatie van Frans Hoek Sports het stokje over. Na een uitleg over het verloop van de dag, verspreidden de keep(st)ers zich over twee velden. In de ochtend werden in groepjes onder leiding van hun trainers/begeleiders (vrijwilligers!) diverse (keepers)trainingsoefeningen gedaan. Er werd getraind op de uitgangshouding, vangtechnieken (o.a. met de tjoek) en valtechnieken. Helaas ging na een uurtje het zonnetje, waarmee de dag zo mooi begonnen was, schuil achter een steeds dikker wolkendek. Uiteindelijk ging het hier ook uit regenen, maar dat mocht de pret bij de jongens en meisjes niet drukken.

Lees meer: Frans Hoek Sports keepersdag bij FC VVC

FC VVC MC2 voorjaarskampioen 2015

Afgelopen zaterdag 16 mei speelde de meiden van de MC2 een spannende wedstrijd tegen FC Uitgeest MC2. Bij gelijk spel of winst zouden de meiden van FC VVC voorjaarskampioen zijn.  Om die reden mochten de meiden deze wedstrijd op hethoofdveld spelen wat natuurlijk voor zowel de meiden als de toeschouwers ontzettend leuk was!

Teamfoto-MC2-Seizoen-2014-2015

Het was een koude natte eerste helft waarbij de eerste tien minuten de beide teams even sterk leken. Echter na een eerste doelpunt van de meiden van FC VVC ging dat kantelen in hun voordeel. Met veel supporters langs de lijn (ondanks de regen) werden de meiden van FC VVC de winnaar met maar liefst 9 doelpunten voor en 0 tegen!

Na het fluitsignaal van de scheidsrechter Ramon waren de meiden door het dollen!  Met 'we are the campions' door de luidsprekers werden er foto's gemaakt van het winnende team. Daarna was er in de kantine een mooie taart voor de meiden, bloemen en natuurlijk applaus.

FC VVC Galadiner in het teken van belofte van het jaar

De derde editie alweer van het FC VVC Galadiner. Een keer per jaar wordt de het complex aan de Montreallaan omgetoverd tot Winter Wonderland! Deze editie waren er circa 70 gasten; leden van de Business Club, sponsoren en de technische staf van de FC VVC selectie.

FCVVC-Galadiner-2014-021

Voor het eerst waren er ook drie genomineerde voor de belofte van het jaar. Uit de selectie waren Remco Rietbroek en Sven van Genderen en uit de A1 Dennis Oolbekkink voorgedragen als kandidaat. Middels een spectaculaire aankondiging met muziek en beeld op het grote scherm werden de kandidaten voorgesteld aan de heren in black tie en de dames in het lang.

Lees meer: FC VVC Galadiner in het teken van belofte van het jaar