FC VVC - Senioren

Verdienstelijk maar niet scherp genoeg

IJ.V.V. Stormvogels 1 – FC VVC 1 uitslag 5 - 3 (2 - 1)

Dit weekend werd gekenmerkt door personele problemen voor de selectie. Irakli noodgedwongen (even) terug naar Georgië en een overvolle ziekenboeg, waar tot overmaat van ramp op het laatste moment ook Niels aan toegevoegd moest worden. Morris op de goal want Thierry had door een griep niet kunnen trainen. Ook de vaste grensrechter moest prioriteiten stellen bij de O-19 en dan zaten bij het tweede trainer Rick en assistent Marco als volwaardige wissels op de bank, waarvan laatst- genoemde ook nog in moest vallen! Bijna nog met resultaat ook, maar uiteindelijk moesten de reserves met 4-2 hun meerdere erkennen in Buitenveldert 2.

STORMVOGELS FCVVC

Lees meer...

FC VVC 1 Kansloos

FC VVC 1 - Zandvoort 1 uitslag 1 - 6 (0 - 4)

En dat was het. Ondanks het feit dat een gewaarschuwd mens voor twee telt en door de trainer was aangegeven dat we allemaal top zouden moeten zijn, om boven onszelf uit te stijgen, is daar de - vooral de eerste helft - geen moment sprake van geweest. Zandvoort kwam, zag en overwon en eigenlijk heel erg simpel.

Lees meer...

Wedstrijd eindigt in mineur

V.S.V. 1 - FC VVC 1 uitslag 2 - 2 (1 - 1)

Na de overtuigende overwinning op Overbos vorige week, zou dit in de wedstrijd tegen de Velserbroekers een vervolg moeten krijgen, want laag geklasseerd moest het te doen zijn. Daarbij was winst noodzakelijk om in het spoor van de koplopers te blijven. Hoe anders eindigde het...

Lees meer...

Eclatante overwinning

FC VVC 1 – SV OVERBOS 1 uitslag 5 - 1 (3 - 1)

Na de onnodige en bijzonder teleurstellende verliespartij tegen SCW vorige week, kwam vandaag de gelegenheid om revanche te nemen, vooral op onszelf en ook zorgen dat we weer een beetje vertrouwen konden tanken, ook voor onszelf, maar vooral naar de achterban. Overbos heette de tegenstander en dus in een weer een derby dé ideale gelegenheid om te tonen dat er beleving, spirit en vooral overtuiging was. Dat was in de voorbespreking het motto en de boodschap naar de groep.

Lees meer...

Toch nog één doelpunt

FC VVC 1 – S.C.W. 1 uitslag 1 - 2 (0 – 2)

Zonovergoten zaterdag, dus ideale omstandigheden om er eens een heerlijk voetbal zaterdagje van te maken.

Lees meer...