FC VVC - Senioren

VVC 1 begint de nacompetitie flitsend [FOTO'S]

Sporting Andijk 1 - FC VVC 1 uitslag 0 - 5 (0 - 3)

Na wat heen en weer gesteggel over aanvang en vooral locatie van de wedstrijd, werden we uiteindelijk welkom geheten door Sporting Andijk op Sportpark Immerhorn in Enkhuizen, waar v.v. Dindua resideert.

SPORTING ANDIJK 1 - FC VVC 1

De reis naar West-Friesland kende wat perikelen, want Coentunnel in beide richtingen afgesloten, noopten ons tot alternatieve route opties, die niet altijd een gelukkige keus bleken. Toch konden we op tijd aan de warming up beginnen, en begon de wedstrijd stipt op tijd. Onze huisfotograaf gelukkig weer veilig terug gekeerd van een vakantie naar verre oorden, waren er toch nog een aantal supporters uit het Vennepse, die de moeite hadden genomen hun - ditmaal in oranje gestoken VVC - een hart onder de riem te steken.

Lees meer...

VVC 1 sluit competitie winnend af

S.C.W. 1 - FC VVC 11 - 3 (0 - 1) 

afscheid Marco Wouter Mathijs

Het competitieslot kende net als vorig jaar de epiloog tegen onze Westeinder Sportvrienden. Op een drukbevolkt sportpark aan het Kornetlaantje, want ervoor speelde de “oudere” garde van VVC en traditiegetrouw is dit ook onze vaste supportersschare, wanneer hun schema dat toelaat. Lang van tevoren hadden ze de wedstrijd vervroegd naar 12:00 – en dat is voor de meesten best een opgave – omdat dit lang van tevoren nog weleens een speciale zaterdag voor VVC kon worden.

Lees meer...

VVC 1 verliest laatste thuiswedstrijd

VVC 1 –Arsenal 1 ( 0-1 ) 0-4

Afgelopen zaterdag stond de cruciale wedstrijd op het programma tegen het altijd lastige Arsenal in de wetenschap dat Blauw Wit en Kagia geen punten zouden morsen, was het van belang dat wij ook vandaag de drie punten zouden pakken, in de uitwedstrijd behaalden we een moeizame zege tegen deze stug voetballende ploeg, we waren dus gewaarschuwd.

De eerste fase van de wedstrijd was duidelijk voor VVC binnen het kwartier had het door de goed opgelegd kansen van vooral Jasper en één keer Menno al 2of 3 -0 kunnen staan maar de keper van Arsenal stond elke keer weer goed op zijn plek of wist steeds op tijd zijn goal uit te komen, en anders waren er nog een grensrechter ende scheidsrechter van vandaag dhr. Hesse die elkaar perfect begrepen als het ging om het interpreteren van buitenspel situaties die voor ons negatief uitvielen. Jammer genoeg wist deze leidsman van vandaag alleen maar naar één kant te kijken want toen het enige moment voor Arsenal daar was om voor Thierry zijn goal te komen was het in een buitenspel, maar deze man wist niet de correcte beslissing te nemen waardoor deze goal af gekeurd had moeten worden, “hij zag het anders” was zijn commentaar, helaas ook dit is voetbal.

Lees meer...

VVC 1 doet wat het moet doen

VVA-De Spartaan 1 - FC VVC 1 uitslag 0 - 4 (03) 

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen het Amsterdamse VVA-de Spartaan op het programma. Altijd een moeilijk in te schatten tegenstander, waar we ons thuis lelijk in verslikten en uiteindelijk één punt het maximaal haalbare bleek. Nog steeds zonder de geblesseerde Ibrahim, Kevin en Jesse, maar met Jip, Kay en Ralph in de basis werd voor een aanvallend concept gekozen, waarbij de boodschap duidelijk was: snel een doelpunt proberen te forceren om de tegenstander te “knakken”. 

Lees meer...

VVC 1 herpakt zich enigzins tweede helft

FC VVC 1 – SV ZANDVOORT 1 uitslag 1 - 1 (01) 

Ondanks de goede verrichtingen vriendschappelijk in en tegen Aalsmeer een week eerder, en ondanks het scherpe trainen de afgelopen weken, hebben we met lede ogen moeten toezien hoe een schier onaantastbare voorsprong van 8 punten op de concurrentie is verdampt en we nu drie punten achter staan op Blauw-Wit/Beursbengels, weliswaar met een wedstrijd minder, maar toch.

Vandaag dus de wedstrijd tegen Zandvoort dat moest winnen om aansluiting te houden en zich bij de eerste vier van de ranglijst te nestelen. Een geduchte tegenstander, die ondanks de 0-3 uit overwinning eerder dit seizoen, over kwaliteit genoeg beschikt en vorige week enigszins ongelukkig aan het kortste eind trok tegen Blauw-Wit/ Beursbengels. Tel daarbij op dat VVC moest winnen om de Amsterdammers voor te blijven en zo dus alles nog in eigen hand te houden. 

Lees meer...