FC VVC - Betaalpas

FC VVC Betaalpas & KNIP app

Aan alle leden van FC VVC.

Al jaren hebben wij een kassa systeem in het Clubhuis, deze is geleverd door Twelve. Het is een simpel en gebruiksvriendelijk systeem.

Met de introductie van het kassa systeem introduceren wij ook de FC VVC Betaalpas en met deze pas kun je nog makkelijker afrekenen aan de bar.

De FC VVC Betaalpas heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind). Tevens ontvang je 5% korting op je aankopen met je FC VVC Betaalpas.

Afrekenen aan de bar kan op de volgende manieren:

  • Met je gewone PIN-pas (contactloos)
  • Met de FC VVC Betaalpas (met voldoende saldo)

pinnen mag fcvvcpas

Hoe kom ik aan een FC VVC Betaalpas?

Een betaalpas kan aangevraagd worden achter de bar. Aanvragen kan ook via het aanvraagformulier (let op dit is een WORD-Document). De nieuwe pas zal aangevraagd worden en je krijgt bericht als hij achter de bar klaar ligt.

Het ‘opladen’ van de Betaalpas kan:

Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Betaalpas:

Hoe werkt betalen met de Betaalpas?
Voor de administratieve afhandeling heeft FC VVC een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van ons in de kantine en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Betaalpas.

De Betaalpas is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij FC VVC aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een Betaalpas betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Betaalpas op de kaartlezer gelegd, dat is alles.

Hoe activeer ik mijn Betaalpas?
Voor je met de FC VVC betaalpas kan betalen, dien je de FC VVC Betaalpas te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Betaalpas is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Kan ik met mijn Betaalpas ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Betaalpas kan alleen bij FC VVC worden afgerekend.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Je om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op “Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op www.mijnkniponline.nl. Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

  • Rekeningen te koppelen, d.w.z. dat b.v. alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;
  • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).

Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar:

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?
Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar:

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen’ en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.

Ik heb geen e-mail met inlognaam ontvangen, wat moet ik doen?
Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. Indien u geen gegevens heeft ontvangen, of uw e-mailadres niet bekend is bij de Club, stuur dan een e-mail naar

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?
Blokkeer je Betaalpas zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnkniponline. kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen de desbetreffende Betaalpas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Betaalpas.

Wat moet ik doen indien mijn Betaalpas niet werkt?
In dat geval stuur je een email naar

Hoe kom ik aan een nieuwe Betaalpas?
Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Betaalpas aanvragen?
Ja dat kan, zie “Hoe kom ik aan een FC VVC Betaalpas?”

Hoe zit het met FC VVC Betaalpas voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de FC VVC Betaalpas voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

Is er een FC VVC Betaalpas voor teams?
Ja. Het is mogelijk een Team-Betaalpas aan te vragen. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld.

Betaal met de Knip App