FC VVC - Alles over het Lidmaatschap

Lid worden van FC VVC

Fijn dat u heeft gekozen om deze pagina te openen. Dat betekent waarschijnlijk, dat u interesse heeft om lid te worden van voetbalvereniging FC VVC. Ook kan het zijn dat u wilt kijken of er voor uw zoon of dochter mogelijkheden zijn om bij FC VVC te voetballen.

In beide gevallen kunnen wij u mededelen dat er bij FC VVC voor iedere leeftijd mogelijkheden zijn om te komen voetballen! FC VVC heeft ook in alle leeftijdscategorieën meisjes- en damesvoetbal.

Alleen voor de heren senioren bieden wij ook de mogelijkheid om lid te worden bij de afdeling Zaal-voetbal. Een combinatie als veld en zaal-speler is mogelijk.

Sinds het seizoen 2015 heeft FC VVC ook een eigen afdeling “darten”.

Sporten in teamverband geeft een hoop ontspanning, zowel voor schoolgaande kinderen als voor volwassenen. FC VVC heeft u een hoop te bieden zoals een mooi complex, vele (kunst)gras velden en een gezellige kantine. Gezelligheid bij onze club is een groot goed. U moet het als lid van FC VVC naar uw zin hebben! Dat is onze missie!

Daarnaast kiest FC VVC voor beter voetbal. Kortom, FC VVC investeert in haar leden, met als doelstelling, iedereen nog beter te kunnen laten voetballen. Een voorbeeld om dit te bereiken is de trainingen van alle teams (ook de jeugdteams) te laten verzorgen door gekwalificeerde trainers, die u graag op een hoger niveau willen brengen.

Is uw interesse gewekt, schrijf dan nu in. Dat kan door u aan te melden via de online-pagina van de KNVB. >>"KNVB"<<

Twijfelt u nog? Kom dan kijken bij onze wedstrijden of doe mee met twee proeftrainingen. De leeftijd coördinator zal u graag helpen. U kunt zich hiervoor aanmelden op het mailadres .

Periode mei tot begin augustus elk jaar:
Vanaf eind mei zijn de meeste competities afgelopen en/of starten we de voorbereidingen op het volgende seizoen en de team-indelingen. Wij beginnen weer na de zomervakantie weer met trainen wanneer de scholen (in deze regio) beginnen.

Definitieve inschrijving is na bevestiging vanuit FC VVC.
Wilt u lid worden van FC VVC, klik dan op >>"KNVB"<< van FC VVC, vervolgens vult u online de gegevens is en bevestigd akkoord tot automatische incasso in 1 of 12 termijnen.

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact op via .

Met vriendelijke groet,
Bestuur FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep