FC VVC - Senioren

VVC 2 wint van AFC, Veni Vidi Cicie

10 februari 2018:AFC 2 - VVC 2 uitslag 3 - 4 (1 - 1)

Prachtig voetbalweer. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wedstrijdverslag schreef maar uit voetballen tegen AFC is natuurlijk wel iets speciaals. Voor de wedstrijd zag ik dat Kenneth Perez door de AFC huisfotograaf uitgebreid in beeld werd gebracht. Hij moest eens weten haha. Verder zagen we John van Lottum, John Ewbank, Sacha Visser, Levchenko en nog meer coryfeeën. Allemaal bezig met de warming up.

FC VVC 2 - AFC 2

Lees meer...

NIET BEST

SCW 1 - FC VVC 1 uitslag 3 - 2 (3 - 1)

Het was dus inderdaad nog geen zomer. Vorige week een zwaluw en in een slechte wedstrijd ( van beide kanten overigens ) moesten we de punten in Rijsenhout laten. Het zonnetje zorgde wel voor ideale voetbalomstandigheden, al had het veld de winterse kou niet goed doorstaan. De sfeer vergoedde veel en zoals altijd in deze derby was het weer spannend genoeg.

SCW 1 - FC VVC 1

Lees meer...

KENTERING?

FC VVC 1 - RKSV D.C.G. 1  uitslag 5 - 1 (4 - 1)

Na een tumultueuze week, waarin we afscheid hebben genomen van Rini en Philip, was het aan interim Rick van IJzendoorn om ook de hoofdmacht onder zijn hoede te nemen. Met het tweede was net een zwaar bevochten gelijkspel behaald tegen Breukelen, daarmee in ieder geval deze opponenten onder zich gehouden en volgende week uit naar het geslepen AFC, zal wederom alles op alles gezet moeten worden om de onderste regionen achter zich te laten.

FCVVC1 - DCG1

Lees meer...

DRAMATISCHE HERSTART COMPETITIE

IJMUIDEN 1 - FC VVC 1 uitslag 4 - 0 (2 - 0)

Eindelijk weer een wedstrijd om het echie. Na een verdienstelijk oefencampagne tegen Aalsmeer , ZSGOWMS zondag en in mindere mate tegen de reserves van Lisse vorige week de start van de tweede seizoenshelft. Dan gelijk tegen IJmuiden, die we toch wel een "angstgegner" mogen noemen.

Lees meer...

HET KAN VERKEREN

FC VVC 1 - United Davo 1 uitslag 2-3 (1-1)

Het kon niet op vorige week en alle ogen waren natuurlijk gericht op de voortzetting. Hoe jammerlijk ging dat mis. Na een wonderbaarlijke wederopstanding was het tegen een verjongd veteranenteam - met alle respect overigens - een jammerlijke afgang, veel meer kan ik er niet van maken.

FCVVC Regenboog

Was het omdat we deze week door winterse omstandigheden niet konden trainen, dat onze trainer aan het einde van dit seizoen afzwaait bij VVC, of was de overdaad aan complimenten na Pancratiius “killing”? We zullen het nooit te weten komen vrees ik.

Lees meer...