FC VVC - Kledingwinkel

Voortaan kun je als lid van de club sportkleding kopen in de FC VVC kledingwinkel. Je kunt daar terecht voor aanschaf van broek en kousen van het FC VVC-wedstrijdtenue. Ook heb je keus uit een grote collectie sportkleding, tassen en rugzakken uit het assortiment van Beltona en Jako. Je kunt je pak laten bedrukken met je naam of initialen. Als je dit wilt, geef dit dan aan bij aankoop. De levertijd van de artikelen is ca. 1 week.

Nieuw clubtrainingspak
De club heeft een nieuw clubtrainingspak gekozen dat bestaat uit het STRIKER trainingsvest en een trainingsbroek van Jako. Dit polyester-interlock trainingspak (actief ademend en sneldrogend) is verkrijgbaar in 12 maten. Je kunt vest en broek los van elkaar en in een afzonderlijke maat voor vest en broek bestellen. Zo krijg je een pak dat goed past.

Ruim assortiment
De trainingspakkenlijn is uitgebreid met een vrijetijdspak en jas met capuchon (ook in getailleerde damesuitvoering) en diverse trainingssets (shirts, polo’s, T-shirts, shorts en kousen).

Binnenkort wordt de vitrine tegenover het wedstrijdsecretariaat ingericht met een greep uit het assortiment. Zo krijg je een indruk van wat er te koop is in de clubkledingwinkel.

Speciale aanbieding Beltona clubtrainingspak
Tijdens de verkoopmomenten in november is het Beltona clubtrainingspak dat uit de collectie gaat, verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs (zolang de voorraad strekt)

  • maat Mini en XXS :   € 25,-
  • maat M – L – XL en XXL : € 30,-

WAAR EN WANNEER?

  • Woensdag 28 Augustus van 16:00 tot 18:00 en van 19:00 - 21:00 uur
  • Zaterdag 31 Augustus van 09:00 - 11:00 uur (voor degenen die op de 28e beslist niet kunnen).

Let op !! Er komen meerdere verkoopmomenten, deze worden bekend gemaakt via de website en facebook.

Hoe werkt het?

  • Je aankoop (na passen) wordt geregistreerd op een bestelformulier met je contactgegevens.
  • Afrekenen doe je aan de kassa achter de bar. Je ontvangt een betalingsbewijs en levert het bestelformulier in bij winkel.
  • Na ca. 1 week hoor je wanneer en waar je je bestelling kunt ophalen.

Het FC VVC- kledingwinkelteam
Wendy Rozenhart : (privé aankopen)
Wim Wesmaas : (teamkleding + sponsoring)
FC VVC Club kleding

De FC VVC KLEDINGWINKEL openingstijden 2019 - 2020

Openingstijden van de FC VVC KLEDINGWINKEL in de kantine van FC VVC

Lees meer...

FC VVC kledingwinkel is aangevuld met 2 dames

De FC VVC kledingwinkel is aangevuld met de dames Mirjam Goudriaan en Peggy Driessen. Samen met Wendy Rozenhart zullen zij u zo goed mogelijk adviseren omtrent uw aankoop van kleding.

Bekijk de nieuwe verkoopdatums

FC VVC  1 - ALPHIA 1 thuis FC VVC Nieuw-Vennep

Redactie FC VVC