Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

Stoomboot VVC neemt haven Alliance in

De zaterdag begon donker en koud, de maan scheen nog door de bomen. Er werd al vroeg op deuren van de meiden geklopt en al snel vertrokken de meiden van VVC richting Haarlem voor een heerlijk ochtendje tegen Alliance.
Eenmaal aangekomen zonk de moed in de voetbalschoenen van de VVC-knechten toen bleek dat de teamleider de ballen was vergeten. Al snel had coach Patrick als goedheiligman koffie en een bal geregeld en zo kon de warming up onder toeziend oog van Beukie de Beer beginnen.

Lees meer...

VVC MO11 laat niets van Aalsmeer over!

Het was een gure zaterdagochtend. Echter van de vele nattigheid en kou hadden de meiden geen last. Met veel enthousiasme en energie gingen ze de strijd aan tegen de ijzersterke tegenstander Aalsmeer.

Van een rustige start was geen sprake. Binnen enkele minuten na het startsein wist “killer bee” Lina met veel flair en overtuiging het doelsaldo op 1-0 te zetten. Na deze achterstand zette Aalsmeer het geheime wapen in, de nummer 11. Een super snelle, creatieve, klein bruinharige cheeta die tegen het einde van de eerste helft 3 x wist te scoren.

Lees meer...

VVC MO11 pakken de winst!

Vorige week hadden de meiden een weekje herfstvakantie, maar na een pittige conditietraining op dinsdagavond oogden de meiden conditioneel fit en bomvol energie. Helaas moest er gedaan worden zonder onze “Kika van Es” Noémi, dit vanwege een hardnekkige griep. Sterkte Noémi!

Lees meer...

Zware tegenslag voor de MO11-1

Zaterdagmiddag 19 oktober 2019. Het was een prachtige zaterdagmiddag, de zon scheen en onze leeuwinnen waren er klaar voor. Tevens was deze zware wedstrijd het debuut van onze nieuwe aanwinst Anouk. De meiden wisten van te voren dat dit een zware dobber zou worden maar dat mocht de pret niet drukken. De vechtlust was er en de hoop was groot. Vanzelfsprekend was geblesseerde Luna van de partij om haar team met groot furore te ondersteunen.

Lees meer...

VVC O12-2 : een terugblik

De vorige keer dat ik een verslag schreef voor de O12-2 waren we net begonnen in de beker en inmiddels zit de eerste fase van dit voetbaljaar er alweer op. Tijd voor een terugblik op deze afgelopen 2 maanden.

En eerlijk is eerlijk, het waren wat voetbal betreft een paar leuke maanden. Onze talenten hebben in de beker een fraai resultaat neergezet. Van de 7 gespeelde wedstrijden zijn er 5 winnend afgesloten, een prima resultaat wat mij betreft. Deze mooie reeks heeft er dan ook toe geleid dat de mannen qua punten gelijk zijn geëindigd met de sterke Hoofddorp SV O12-2. Helaas op doelsaldo is VVC O12-2 uiteindelijk als derde geclassificeerd in de bekercompetitie. Wat mij betreft een prachtig resultaat.

Lees meer...

FC VVC Champions League 2019

TAVV 1 - FC VVC 1 - 25 Januari 2020

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

Trainingsschema 2019 - 2020

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden