Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDTEAMS & VERSLAGEN

U8-1 WORDT WEGGESPEELD DOOR OUDERS MAAR WINT TOCH

Dat voetbal niet altijd eerlijk is weet iedereen, denk alleen maar aan de halve Finale van Ajax kort geleden, schrijver dezes kon het daardoor zelfs niet aan de CL finale te kijken afgelopen zaterdag.

Ouders en kinderen

Lees meer...

Scoren is nodig!

11 mei 2019: FC VVC MO15-1 tegen Pancratius MO15-2 6-1 (3-1)

Het is zaterdagochtendvroeg en er staat weer een voetbalwedstrijd op het programma voor de meiden van MO15-1 na een heerlijke vakantie. In de app groep wordt al flink geappd door de meiden. Het is een wedstrijd die heel belangrijk is op weg naar een eventueel kampioenschap. Het team staat namelijk op de 2de plaats achter DSOV, met evenveel punten echter met een lager doelsaldo (1 doelpunt minder). De opdracht is dus duidelijk, winnen en dan met zoveel mogelijk doelpunten.

Lees meer...

JO11-1 tegen Zwaluwen Utrecht

FC VVC 11-1 - Zwaluwen Utrecht 11-1 uitslag 8-2 (2-0)

Zaterdag morgen, 6 april, een prima voetbal weertje om een mooi potje voetbal te spelen. Na de laatste paar jaren altijd naar Utrecht te hebben moeten rijden, mochten we vandaag Zwaluwen op ons complex verwelkomen. Helaas was Jayden afwezig vandaag door prive omstandigheden, en zijn plek werd opgevuld door keeper Duco uit de 11-3.

FCVVC Zwaluwen Utrecht

Zwaluwen een stugge, maar goed voetballende ploeg, waar FC VVC het over het algemeen erg moeilijk mee heeft gehad. Hard werkende en goede voetballers in elke linie ,die net als FC VVC jongens heeft lopen die bij BVO's stage lopen. Vandaag misschien de revanche op afgelopen zondag, toen FC VVC het TOP toernooi bij RCL verloor met penalties van... juist ja, Zwaluwen Utrecht.

Lees meer...

VVC JO12-1 verliest nipt van AFC Amsterdam

AFC Amsterdam JO12-1 – FC VVC JO 12-1 (1-0)

Vandaag stond onze vierde competitie wedstrijd van het voorjaarsseizoen op het programma tegen AFC Amsterdam. Na 1 verloren wedstrijd en daarna 2 gewonnen wedstrijden doen we het toch zeker niet slecht in de hoofdklasse. Het was koud en winderig op het complex van AFC en door de hoogbouw rondom de velden kwamen er af en toe gigantische windvlagen om de oren. Ook waren de trouwe supporters weer van de partij om hopelijk weer een mooie en spannende wedstrijd van onze jongens te gaan bekijken.

Lees meer...

JO10-3 Toernooi bij BVV de Kennemers

Zaterdag 2 maart. Het is al vroeg in het jaar, maar vandaag hadden we al het eerste toernooi. En we is dus de O10-3. In eerdere berichten over dit team meldde we over wisselvallige en soms zelfs enigszins teleurstellende prestaties van dit team. Na de winterstop dachten we het lek boven te hebben en werd er goed gespeeld en ook weer eens gewonnen, maar twee weken later werd tegen dezelfde tegenstander Dios weer kansloos verloren.

FCVVC JO10 3

Lees meer...