Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDTEAMS & VERSLAGEN

FC VVC ONDERBOUWCUP 6 TEGEN 6 [6 December]

Al weer het laatste bericht van de onderbouwcup (najaarseditie). Het lijkt er op dat de koplopers niet meer in te halen zijn, de mannen van U8-1 (op de foto met de pieten) hebben 1 keer gelijkgespeeld en 13 keer gewonnen maar je weet nooit wat er nog gebeurd in de laatste 2 ronden.

Onderbouw

Lees meer...

VVC 12-1 speelt koploper van de mat.

VVC 12-1 – Overbos 12-1 uitslag 4-1 (2-1)

Na twee wedstrijden met puntenverlies moesten we zaterdagmorgen tegen de huidige koploper Overbos. Dit is al jaren een sterke tegenstander dus we wisten dat we flink aan de bak moesten. Ook moesten alle koppies weer even dezelfde kant opgezet worden want als je wilt meedraaien in de top 3 van deze competitie moeten we niet weer onnodig puntenverlies gaan leiden. Dus coach Steven heeft tijdens de laatste trainingen iedereen ook weer op een lijn proberen te krijgen.

Lees meer en bekijk het filmpje

Wederom puntenverlies voor VVC JO 12-1

Hoofddorp JO 12-2 – VVC JO 12-1 uitslag 1-0

Na vorige week onnodig puntenverlies geleden hebben gingen we op bezoek bij SV Hoofddorp. Deze tegenstander zijn we al eerder tegengekomen in de beker competitie en toen was de uitslag 2-2 geworden. Coach Steven kon vandaag niet aanwezig zijn en werd daarom vervangen door Marco en mijzelf. We begonnen de wedstrijd heel goed en we creëerden ook de nodige kansen.

Lees meer...

Keihard gewerkt voor een punt, waar misschien..

Buitenveldert 11-1 - FC VVC 11-1 uitslag 2-2 (1-1)

Vandaag (zaterdag) was het vroeg, al redelijk druk met organiseren. Coach Milan belde op dat hij ziek achter bleef in Nieuw-Vennep met een vervelende griep. Dus wie moesten deze week de toppers, tegen het altijd fysiek sterke Buitenveldert, coachen? Vaders Albert en Koen namen deze moeilijke taak op hun schouders vandaag.

FCVVC JO11-1

 

Lees meer...

VVC JO 10-4 verslaan de meiden van RKDES

VVC JO 10-4 - RKDES JO 10-6M

Vandaag begonnen de jongens van coaches John en Robert aan de wedstrijd tegen RKDES. Wat sommige jongens niet wisten was dat dit team volledig bestond uit meiden. Dat was dan wel even slikken toen die stoere meiden tegenover hun stonden in het veld. Meteen al bij de aftrap wisten we al dat we de meiden niet moesten onderschatten. Wat waren ze snel en goed op elkaar ingespeeld. De meiden kregen ook vooral in het begin van de wedstrijd aardig wat kansen om op het doel te schieten. Gelukkig door een aantal goede reddingen wist Rik de meiden van het scoren te houden.

Lees meer...