Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

VVC O12-2 : een terugblik

De vorige keer dat ik een verslag schreef voor de O12-2 waren we net begonnen in de beker en inmiddels zit de eerste fase van dit voetbaljaar er alweer op. Tijd voor een terugblik op deze afgelopen 2 maanden.

En eerlijk is eerlijk, het waren wat voetbal betreft een paar leuke maanden. Onze talenten hebben in de beker een fraai resultaat neergezet. Van de 7 gespeelde wedstrijden zijn er 5 winnend afgesloten, een prima resultaat wat mij betreft. Deze mooie reeks heeft er dan ook toe geleid dat de mannen qua punten gelijk zijn geëindigd met de sterke Hoofddorp SV O12-2. Helaas op doelsaldo is VVC O12-2 uiteindelijk als derde geclassificeerd in de bekercompetitie. Wat mij betreft een prachtig resultaat.

Lees meer...

VVC O9-3 : een terugblik

De eerste fase van dit voetbalseizoen zit er inmiddels op. En wat voor een eerste fase was dit! Ik heb ontzettend genoten van onze voetbaltalenten.

In de competitie zijn tot dusver 7 wedstrijden afgewerkt, allemaal tegen O9-1 en O9-2 teams. Stuk voor stuk sterke tegenstanders en hoe knap is het dan dat VVC slechts 2 verliespotjes heeft gespeeld. En als we dit dan iets verder analyseren, dan was dit verlies in beide gevallen geheel tegen de verhoudingen in.

Lees meer...

Team JO11-3 zit even in een dipje

Afgelopen zaterdag mochten de boys van FC VVC JO11-03 weer vroeg de wei in. Om half 9 wel te verstaan en de locatie was lekker om de hoek bij UNO in Hoofddorp. Elke keer als we daar moeten voetballen denk ik onwillekeurig aan het spelletje, de auto of dat degene die de naam Uit Nood Opgericht heeft bedacht op dat moment op de WC met zat met hele hoge nood of zoiets … Ach hartstikke flauw, maar als ik betrokken was bij de club zou ik toch voor een andere naam pleiten….

Lees meer...

VVC O9-3 : een wervelende start

Drie weken geleden is het avontuur met de nieuwe O9-3 gestart. Best wel spannend want het team is samengesteld uit spelers van de O8-2, O8-3 en de O8-5 van vorig jaar, maar ook nieuwe aanwas van buitenaf.

Lees meer...

VVC O12-2 eerste echte krachtmeting

28 augustus 2019: VVC O12-2 - FC Aalsmeer O12-2: 7 - 0

Na een weekje voorbereiding met de O12-2 in de nieuwe samenstelling voor seizoen 2019-2020, vandaag de eerste echte krachtmeting tijdens een oefenwedstrijd tegen FC Aalsmeer O12-2. Vanuit voorgaande jaren toch een beetje de angstgegner van de talenten uit Nieuw-Vennep.

Nadat iedereen geïnstrueerd is in de kleedkamer en een korte warm-up erop heeft zitten op veld 1, fluit de - naar later blijkt - uitstekende scheidsrechter de wedstrijd op weg. De eerste minuten is het voor beide teams even aftasten, maar naarmate de eerste helft vordert zien we de Vennepse gladiatoren in hun spel komen. Er is gretigheid, felheid en wilskracht. En het mooie is dat alle spelers dit laten zien, heerlijk om bij dit soort wedstrijdjes langs de lijn te staan.

Lees meer...

FC VVC Champions League 2019

VVSB 1 - FC VVC 1

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

Trainingsschema 2019 - 2020

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden