FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Kliniek voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer ook dit jaar teamsponsor JO16-1

De Kliniek voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer uit Hoofddorp heeft het kledingcontract verlengd. De JO16-1 zal er komend seizoen helemaal tip top uitzien. Zowel trainingskleding als trainingspakken bij de wedstrijd geven dit team de echte FC VVC uitstraling. Dank Tim voor het regelen hiervan.

De Kliniek Voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer

Over de Kliniek voor Kaakchirurgie
Onze kliniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van kaakchirurgie en implantologie en het behandelen van mondziekten. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van gebitselementen, het plaatsen van implantaten, pre-implantologische behandelingen, wortelpuntbehandelingen, het vrijleggen van niet doorgebroken tanden, het oplossen van problemen aan lip- en tongbandje, het verhelpen van kaakgewrichtspijn, het sluiten van een verbinding tussen uw mondholte en neusbijholte en het behandelen van slijmvliesafwijkingen.

Daarnaast is er een nauwe samenwerking met Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) en orthodontie. De SBT zit bij ons op locatie. Wij ontvangen u graag in onze kliniek, gevestigd te Hoofddorp.

Kliniek Voor Kaakchirurgie HLMR Stoel

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie