FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Zenz Technologies nieuwe trainingskledingsponsor JO13-1

Graag melden wij dat Zenz Technologies de nieuwe trainingskledingsponsor is van onze JO13-1.

ZENZ Technologies

Het team is volledig aangekleed en wordt voorzien van een bijpassende sporttas. Raymond namens de JO13-1 en FC VVC veel dank voor de ondersteuning van onze vereniging.

Over Zenz Technologies

Vanaf de eerste dagen is dit wat ons heeft geïnspireerd. Proberen te begrijpen wat mensen echt willen wanneer ze hun bedrijfsprestaties proberen te analyseren. Zwaar investeren in zowel technologie als in bedrijfskennis, met veel enthousiasme, heeft geleid tot een bewezen aanpak voor het aanpakken van de moeilijkste uitdagingen op het gebied van bedrijfsanalyse.

Zenz Technologies is in april 2013 opgericht door Raymond Kat, Timo van Donselaar en Ward Kuipers, allen met een master econometrie en samen een gecombineerde ervaring van meer dan 50 jaar in het ontwikkelen van beslissingsondersteunende systemen, met name in de luchtvaartindustrie. Alle medewerkers hebben een academische achtergrond in econometrie of wiskunde, wat een uitstekende basis biedt om zowel bedrijfsanalyse als technologische vaardigheden verder te ontwikkelen. De ambitie van Zenz Technologies is om een toonaangevende leverancier van beslissingsondersteunende systemen te worden voor de luchtvaartsector en aanverwante industrieën.

Zenz mensen zijn multifunctionele mensen. Wij zijn business consultants, software engineers, user interface experts, database architecten en projectmanagers in één persoon. Dit resulteert in een uiterst efficiënt softwareontwikkelingsproces. Het betekent ook dat we zakelijke kansen kunnen ontdekken terwijl we samenwerken met onze klanten, hun gegevens en hun bedrijfsprocessen bestuderen.

ZENZ Technologies bv Sponsor FC VVC JO13-1

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie