Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

Laatste Trainingen FC VVC 2020

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Onze (jeugd) scheidsrechter Thijs Koolhaas maakt debuut bij Ajax

Naast talentvolle spelers van FC VVC worden nu ook talentvolle (jonge) scheidsrechters in de gelegenheid gesteld zich verder te ontwikkelen door ook het hoogste niveau jeugdvoetbal hun wedstrijden te fluiten.

Thijs Koolhaas scheidsrechter FC VVC debuut AJAX

Ajax heeft als samenwerkingspartner hiervoor een programma ontwikkeld om ook deze groep jeugd een kans te geven om zich verder te ontwikkelen. Met behulp van ervaren scheidsrechters worden deze jongens klaargestoomd om straks in de Johan Cruijff Arena en de Kuip acte de présance te geven.

Ook onze eigen jeugdscheidsrechter Thijs Koolhaas had zich hiervoor opgegeven en kreeg te uitnodiging om op de Toekomst een wedstrijd te fluiten tussen de JO12 teams van A.F.C. Ajax en Sparta Rotterdam. Een fantastisch leerzame ervaring hetgeen uiteraard naar meer smaakt. Namens FC VVC willen wij Thijs feliciteren met deze volgende stap en hem succes wensen in zijn verder ontwikkeling.

Mocht je als jonge scheidsrechter ook geïnteresseerd zijn in een dergelijk traject dan kun je contact opnemen met Ronald Tijmes op