FC VVC - Sponsoring & Sponsorhome

JAMES Autoservice Lisserbroek nieuwe businesspartner FC VVC

Met trots verwelkomen wij James Autoservice Lisserbroek als nieuwe sponsor bij FC VVC.

JAMES Autoservice

Trots, omdat James Autoservice Lisserbroek vanuit eigen beweging zich heeft aangemeld en heeft geïnformeerd naar sponsormogelijkheden bij onze mooie club. Max van Luijk, jarenlang jeugdspeler van FC VVC, loopt op dit moment stage bij James en kreeg sponsoring als stage-opdracht. Na hele prettige gesprekken met hem en de directie, zijn wij tot elkaar gekomen en dit heeft geleid tot een drie-jarige sponsorovereenkomst. James Autoservice Lisserbroek is herkenbaar bij FC VVC door middels van banieren en reclameborden langs het Hoofdveld.

JAMES Autoservice Lisserbroek: het autobedrijf van De Bollenstreek. U kunt bij hen terecht Voor betaalbaar onderhoud en reparatie aan uw (lease-) auto of bedrijfswagen. Ook is er een 7-tons brug voor reparatie en onderhoud van campers en bedrijfswagens. Ze zijn tevens specialist in Camper onderhoud en reparatie! Uiteraard verzorgen de technische specialisten ook uw APK keuring Lease onderhoud en reparatie op één adres! ze zijn tevens ook aangesloten bij Bovag en NAP.

JAMES Autoservice2022

Ook staat er een aircoservice: alle airco reparaties kunnen zij uitvoeren. Haal en breng service mogelijk in Lisse, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Beinsdorp, Abbenes, Kaag.
Ook voor nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto´s bent u bij James Lisserbroek aan het juiste adres. Ook Privatelease, Operational- en Financial lease is mogelijk. Uiteraard verzorgen de technische specialisten ook uw APK keuring. Zij zijn aangesloten bij Bovag en NAP. 

U bent van harte welkom voor onderhoud, APK en reparaties!

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

FC VVC :: SPONSORS BANIEREN

Sponsors Banieren 2022

FC VVC :: SPONSORS RECLAMEBORDEN

Sponsors Reclameborden 2022

Facebook Sponsorcommissie

FC VVC :: SPONSORS VLAGGEN

Sponsors Vlaggen 2022

FC VVC :: SPONSORS VIDEOKRANT

Sponsors Videokrant 2022

Linkedin Sponsorcommissie