FC VVC - Bestuur & Organisatie

De bal rolt weer .....

Beste leden, ouders en vrijwilligers van FC VVC,

Na anderhalf voetbalseizoen met vele beperkingen door Corona, gaat nu dan toch echt een (normaal) voetbalseizoen beginnen.

De Bal Rolt Weer 2021

Onbeperkt met elkaar ballen... voor plezier, maar zeker ook voor een competitie. Het gaat dan weer ergens over en ik weet wel zeker dat heel wat speler/speelsters staan te trappelen om te laten zien wat hun team waard is in de competitie.

De velden zijn bijna klaar voor gebruik, maar behoeven links en rechts nog wat extra verzorging. Ons mooie complex is er klaar voor, met dank aan alle vrijwilligers die de start mogelijk maken.

Per saldo is de club redelijk de coronaperiode doorgekomen. Financieel hebben we de eindjes aan elkaar kunnen knopen, terwijl het ledenaantal wat gedaald is. Naar het zich laat aanzien, starten minder teams dan wij gewend zijn maar daar staat tegenover dat we in het aantal seniorenteams stevig uitbreiden, iets wat de gezelligheid van de derde helft op zaterdagmiddag zeker ten goede zal komen.

Ook de enthousiaste kantineploeg staat er weer klaar voor, vanaf zaterdag 4 september zal de kantine op zaterdag weer wekelijks geopend zijn van 8.00 uur tot 19.30 uur. Tijdens de coronaperiode hebben wij gemerkt dat de betaling met alleen maar PIN of VVC-betaalpas, positief is verlopen. Naast het feit dat er sneller en coronaproof afgerekend kan worden, is het ook voor de medewerkers makkelijker, hebben we geen gedoe meer met kleingeld, is het veiliger en scheelt wekelijks veel tijd bij het tellen van de kassa aan het einde van de dag. Daarom heeft het bestuur besloten dat in de kantine vanaf 4 SEPTEMBER ALLEEN NOG MET PINPAS of VVC-BETAALPAS BETAALD KAN WORDEN!

Een nieuw seizoen gaat van start, nieuwe ronde nieuwe kansen... Ik hoop dat dit ook gaat gelden voor de uitbreiding van ons bestuur. Het is ons namelijk nog steeds niet gelukt om een nieuwe secretaris en een bestuurslid commerciële/sponsorzaken te vinden. En dat begint zo langzamerhand een nijpende kwestie te worden. Dus ken je iemand, wil je zelf actief meedenken over het beleid van de club? Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek, het verplicht je tot niets.

Maar voor nu, over tot de orde van de dag. en dat is de start van het voetbalseizoen. Daar hebben we lang naar uitgekeken, dat de bal eindelijk mag rollen, zonder beperkingen buiten en op het veld. Daarbij wensen wij iedereen heel veel succes, maar vooral veel sportplezier!

Namens het bestuur,
Rob de Kleijn, voorzitter

FC VVC Nieuw-Vennep