FC VVC - Bestuur & Organisatie

Jerry Verschoor nieuwe Hoofdtrainer FC VVC

Ondanks de bijzondere periode waar we op dit moment in zitten, moeten wij toch naar volgend seizoen kijken. Graag willen wij bij deze bevestigen dat wij een overeenkomst hebben gesloten met Jerry Verschoor als Hoofdtrainer van FC VVC voor heit seizoen 2020-2021 met nog een optie van een jaar.

Jerry Verschoor

Jerry Verschoor is 34 jaar, operationeel manager, komt uit Hoofddorp in het bezit van het UEFA B diploma en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al redelijk wat ervaring als trainer. Als voetballer heeft Jerry zijn hele carrière gespeeld bij s.v. Hoofddorp. Na zijn voetbalcarrière, is Jerry eerst als jeugdtrainer aan de slag gegaan sv Hoofddorp, daarna als trainer van het eerste en tweede selectieteam. In 2018 heeft hij de stap gemaakt naar VEW uit Heemstede om daar het eerste zaterdagteam onder zijn hoede te nemen.

Met Jerry denken wij een gedreven ambitieuze trainer te hebben aangetrokken, die naar onze mening onze zaterdagselectie op een hoger plan kan gaan brengen. Graag willen wij hem daarbij alle succes wensen.

Met sportieve groet,
Bestuur FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep