FC VVC - Bestuur & Organisatie

We zijn weer begonnen!

Waar de selectie alweer een tijdje bezig is met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, hebben deze week de meeste overige teams hun eerste trainingen gehad.

Het trainingsschema laat een volle bezetting zien, dat is een positief teken als het gaat om de groei van het aantal teams. 

Het complex ligt er spik en span bij, met dank aan de trouwe vrijwilligers van de onderhoudsploeg en de gemeente. Helaas hebben we daarbij wel een financiele tegenvaller op de koop toe moeten nemen, namelijk herstel van een deel van de riolering.

Ook de kantineploeg is er klaar voor Ella en Astrid kunnen niet wachten om te beginnen.

Het nieuwe seizoen  kent een aantal primeurs. Niet eerder heeft VVC namelijk zoveel seniorenteams gekend als dit jaar, met 13 senioren elftallen trappen we dit jaar de competitie af, dat gaat lekker een gezellige en drukke boel worden in de kantine op zaterdag. Bij deze 13 teams zitten drie selectieteams, namelijk O23, het 2e en het 1e team. 

Een andere primeur heeft erg lang op zich laten wachten, eindelijk is de geplande besteding van de opbrengst van de Grote Clubactie gerealiseerd. Een schitterend pannaveld is het resultaat! De officiële opening en ingebruikname van dit pannaveld is op zaterdag 16 september a.s. in de ochtend. 

Voor de vakantie was het al aangekondigd, de derde primeur is dat we vanaf nu maandelijks de vrijwilliger van de maand zullen benoemen, de eerste is inmiddels bekend (zie de site), namelijk Mel Schuurman. Een heerlijke taart van Jongeneel is zijn beloning.

Het bestuur is bijna voltallig, de post van facilitaire zaken is wel nog steeds vacant. Dus .... meld je aan! 

Een groot compliment moet er naar de jeugdafdeling. Nagenoeg alle teams zijn ingevuld en hebben begeleiding. Helaas niet allemaal, dus voor die teams is er nog een dringend beroep op de ouders van die spelers om je aan te melden als begeleider. Jullie zijn hard nodig, voor de club, voor ons, maar vooral voor jullie zoon of dochter. Zij hebben goede begeleiding verdiend.

In oktober is er weer het grote internationale jeugdtoernooi, georganiseerd door de UFA. Op 10 en 17 september zijn daarvan de voorrondes. 

Ook dit seizoen zullen we weer de 'super zaterdagen' organiseren, wanneer de meeste seniorenteams thuis spelen. Zaterdag 30 september is de eerste super zaterdag!

Kijkend naar de resultaten van de selectie bij de MidWestcup, zijn de verwachtingen hoog gespannen. En met de steun van de trouwe supporters moeten we hoge ogen kunnen gooien.

Maar bovenal hopen we natuurlijk op een in alle opzichten sportief seizoen waarbij alle teams ook nog eens mooie resultaten mogen boeken. 

Namens iedereen die betrokken is bij FC VVC, wens ik iedereen een mooi, sportief en succesvol seizoen 2023/2024! 

Rob de Kleijn
FC VVC voorzitter

FC VVC Nieuw-Vennep