Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Oud papier ophalen, de eerste keer in 2021.

Er was vooraf wel enige spanning bij het bestuur en de chauffeurs van de GOPA, hoeveel zou er in deze eerste week van 2021 worden opgehaald aan oud papier. Zou onze oproep in het Witte weekblad gelezen zijn om het oud papier wat langer vast te houden, nu we nog maar 1x in de maand in het oude dorp komen en 1x in Getsewoud.

GOPA OUDPAPIER 2021

De eerste grote verandering was wel dat we nu met 6 vrachtwagens rijden in plaats van 5 wagens. Er zijn 12 ophalers per keer nodig tegen vroeger 10 ophalers per keer. Dit omdat wij hopen dat er meer papier opgehaald wordt en dat anders de ophalers veel te lang bezig zijn. Wij hebben de rayons aangepast, dit heeft wel wat tot problemen geleid, later meer hierover.

Voor DIOS waren er 4 dames aanwezig. De Kikkers waren met meer dan de gevraagde 6 mensen aanwezig, zij sturen altijd een reserve mee, voor het geval iemand op het laatste moment niet komt of zich verslaapt. Van tennisverenging Nieuw Vennep waren de 2 man ook op tijd aanwezig, zodat we op tijd konden vertrekken.

De opbrengst van deze week was 34.000 kg. Dit is ruim 6.000 kg minder dan als wij 2x in de maand lopen. Op zich zijn we hier niet ontevreden over. We waren toch iets later dan gepland klaar met lopen. Normaal ben je om 13.00 uur klaar, nu was dit 13.30 uur.

Omdat de rayons nu anders zijn ingedeeld moesten de chauffeurs hier ook aan wennen. Vooraf had een ieder een routekaart ontvangen hoe men moest rijden. Helaas ging dit niet helemaal goed. Nadat de chauffeurs al weer terug bij Nijssen waren kregen we een bericht van de bewoners van Zwattingburen dat daar nog niets was opgehaald. Dit hebben we alsnog gedaan. Veel later in de middag kregen we een verontrustend bericht dat de hoek bij het van Haeringenplantsoen en de spoorstraat en een gedeelte van de Venneperstraat nog niet waren gedaan. Ook dit is nog opgelost, al waren er wel al mensen die hun oud papier al weer naar binnen hadden gehaald en nu weer gauw naar buiten kwamen. Dit zijn kinderziektes en we hopen maar dat het de volgende keer goed gaat.

Volgende week is VVC met 8 ophalers en DIOS met 4 ophalers aan de beurt voor Getsewoud.

Wij hopen dat onze leden het papier wat langer vasthouden, zodat wij het nu 1x per maand mee kunnen nemen. Het is voor de vereniging een onmisbare inkomstenbron vooral in deze moeilijke financiële tijden voor de verenigingen.

Kees Bus

Klik hieronder voor de ophaalkalender 2021 voor Getsewoud of het Oude Dorp.

Getsewoud Ophaalkalender

Het Oude Dorp ophaalkalender

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen