Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

CTS GROUP Talentendag 1 juni 2023

Ontdek of CTS GROUP bij jou past ! Start jouw carrière bij de vrachtpatser!

CTS Group Talentendag 1 Juni 2023

Past CTS GROUP bij jou?
Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een gezellige baan? Kom dan bij de CTS GROUP Talentendag kijken of CTS GROUP bij jou past! Tijdens de Talentendag ontdek je hoe een werkdag eruitziet, ontmoet je nieuwe collega’s én kun je uitproberen of het werk bij jou past! Wil je familie of vrienden meenemen naar de Talentendag? Geen probleem! Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom!

Ontdek waar jij goed in bent
Enthousiasme en een vmbo-diploma zijn alles wat je nodig hebt om in het Talent Plan van CTS GROUP te starten. In een periode van twee jaar helpen we jou ontdekken welk soort werk jou ’s ochtends vroeg enthousiast uit bed laat springen én waar je goed in bent. Zo verdien jij een mooi salaris terwijl je jouw carrière een kickstart geeft.

Kantoor, chauffeur of loods?
Ben jij graag zelfstandig onderweg, of werk je liever samen met een groep hardwerkende doeners? Of zeg jij: laat mij maar lekker achter een computer werken, op kantoor? Het kan! Er zijn namelijk drie Talent Plan-richtingen: kantoor, chauffeur en loods. In het kantoor- programma maak je kennis met verschillende kantoorfuncties, bij het loodsprogramma leer jij de loods op je duimpje kennen, en in het chauffeursprogramma word je opgeleid tot vrachtwagenchauffeur.

CTS Group Talentendag 001

Waarom CTS GROUP?
Bij CTS GROUP word je gezien en kent iedereen elkaar. We noemen onszelf niet voor niets de vrachtpatsers: hard werken en humor gaan hand in hand. Collega’s kunnen op elkaar bouwen. Tijdens de piekmomenten zet iedereen een stapje extra en staat er een topteam dat gaat voor resultaat! Er zijn korte lijnen en we organiseren regelmatig leuke activiteiten. Er zijn maandelijks massages, dagelijks vers fruit en je kunt trainingen en oplei- dingen volgen via de CTS GROUP Academy en het online trainingsplatform GoodHabitz. Zo kun je, als je dat wil, doorgroeien binnen CTS GROUP. Word jij ook een vrachtpatser?

Ben jij al wat verder in je carrière en heb je interesse in een functie bij CTS GROUP? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op de Talentendag!

CST QR Code

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

RKAVIC 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen